GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

-          Hogyan kell nevezni?

       A nevezés menetét a lehető legegyszerűbben alakítottuk ki. Az "online nevezés" menüpontra kattintás után értelemszerűen kell kitölteni ill kiválasztani az adatokat, majd a lap alján a "Nevezés megerősítése" gombot meg kell nyomni. Ezzel a nevezésed nem végleges, pár másoderccel később előjön az "Elküld, a nevezés véglegesítése" gomb, amire rá kell kattintani. Ezután a képernyőn megjelenik a visszaigazolás, melyet emailben is megkapsz. Ha nem jön e-mail, vagy a "Nevezéseim" menüpontban nincsen benne a nevezésed, hívd az MTSZ irodáját. Figyelem! A játékos felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a nevezés/lemondás sikeres volt.

-          Hogyan tudom ellenőrizni, hogy sikerült-e a nevezésem?

        Minden nevezésről kapsz egy emailt, de a nevezéseim menüpontban is minden nevezésed benne van, ott is ellenőrizheted.

-          Elfelejtettem a jelszavam és/vagy a felhasználónevem.

       Semmiképpen se regisztrálj újra! A rendszer elfogadja ugyan, de törlésre kerül. Helyette próbálkozz az "Elfelejtetted a jelszavad?/Elfelejtetted a felhasználóneved" menüponttal, melyet a bejelentkezési felületnél találsz.

-          Megváltozott az email-címem.

      Amennyiben továbbra is szeretnéd kapni az ONR-től az e-maileket (nagyon ajánlott), akkor belépés után a Főoldal/Adatok módosítása menüpontban megváltoztathatod az email címedet.

-          Rákattintok az „Elküld, a nevezés véglegesítése” gombra de nem történik semmi.

     Elképzelhető, hogy lassú az interneted vagy tűzfal akadályozza az elküldést. Előbbinél várj fél percig, utóbbinál vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdáddal és közben ellenőrizd le, hogy okostelefonnal vagy más, nem a rendszerhez tartozó gépről működik-e. Ha továbbra sem megy, hívd az MTSZ irodáját.

-          Nem kaptam e-mailt a nevezésemről.

      Ebben az esetben valószínűleg nem sikerült a nevezésed. Ellenőrizd le, hogy a "Nevezésem" menüpontban benne van-e. Ha nincs, akkor biztosan nem sikerült a nevezés, ha benne van, akkor hívd az MTSZ irodáját.

-          A nevezésem nincs ott a „Nevezéseim” menüpontnál.

        A nevezésed nem sikerült. Próbáld újra!

-          Mi az a „Csak főtáblára nevezek” lehetőség?

       Nevezéskor megadhatod, hogy csak főtáblán szeretnél-e indulni. Amennyiben bejelölöd ezt a lehetőséget és a selejtező listára kerülsz, a sorsolásnál nem vesznek figyelembe. Ha a selejtezőn vagy, a versenyt nem muszáj lemondanod. FIGYELEM! Ha bejelölted, hogy csak főtáblán szeretnél indulni, ezt később nem változtathatod meg!

-          Mit tegyek, ha rossz versenyszámba neveztem be?

        Töröld a rossz nevezést és nevezz újra. Ha a nevezési határidő után veszed ezt észre, az új nevezésed késői nevezésnek fog számítani.

-          Kiírt valami hibaüzenetet…Mit tegyek?

        Hívd fel az MTSZ irodáját.

-          Kérdésem van…mit tegyek?

        Hívd fel az MTSZ irodáját

-          Miért kell időben lemondanom a versenyt?

        Mert különben eltiltási pontot kapsz, melyből 15-öt összegyűjtve 2-4 vagy akár 8 hétre is eltiltásra kerülsz.

-          Meddig nevezhetek egy versenyre?

      Egészen a lemondási határidőig lehet nevezni minden versenyre. A nevezési határidő után, de a lemondási határidő előtt beérkezett nevezések késői nevezésnek számítanak.

-          Hogyan kérhetek szabadkártyát ha a nevezéskor nem tettem meg?

        Küldj egy emailt az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre szabadkártya kérelemmel.

-          Mit tegyek ha a lemondási határidő után szeretném lemondani a versenyt?

        A lemondási határidő és a sorsolás között lévő pár órában még lehetőséged van a lemondásra e-mailen az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

-          Mit tegyek ha a sorsolás után szeretném lemondani a versenyt?

       Ebben az esetben mindenképpen hívd fel a versenybírót és küldj egy emailt az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre. A nevezési díjat ebben az esetben be kell fizetned az MTSZ-nek, amíg ez nem történik meg, nem indulhatsz versenyen.